PREMIÄR: Bony-B – Universal Love

Press

Sommaren 2024 har inte alltid visat sig från sin bästa sida, men det kommer en räddande livlina via Bony-B och hans ljuvliga debutskiva Universal Love (släpps imorgon). Kongo-Kinshasa-bördige Bony Bolia – med bas i Södertälje – sprider glädje och kärlek, och låtarnas somriga afrobeat-vibbar håller högsta internationell klass. Det är nästan svårt att förstå att albumet är inspelat i Sverige – Bony-B är som gjord för de stora scenerna.

Universal Love är både nedtonad och färgsprakande, och dessa temposkiftningar visar att Bony-B bemästrar det mesta. Detta förstärks av att texterna blandar engelska, svenska, franska och lingala, vilket skapar en härlig och inbjudande atmosfär. Sommaren 2024 tillhör Bony Bolia!

Bony-B säger:

Universal Love är en hyllning till kärlekens kraft att förena oss alla, oavsett bakgrund. Med min dansanta musik och sång på olika språk vill jag sprida glädje till alla lyssnare.

LYSSNA NEDAN!