Musikvideor du inte vill missa – april

Lenny Krawitz, Taylor Swift och Sabrina Carpenter har gjort avtryck på Sofie Tedenstad Svebring med sina uppmärksammade musikvideor från den senaste månaden. Poppa popcornen, höj volymen och luta dig tillbaka.

Taylor Swift – ”Fortnight” (feat. Post Malone) (Regi: Taylor Swift)

Jag har aldrig haft något vidare intresse för Taylor Swift men jag har fångats av några av de musikvideor hon släppt de senaste åren, regisserade av henne själv. Jag kan rekommendera ”Anti Hero” och ”The Man”, om du vill förstå vad jag menar. Nu kommer ”Fortnight” från det nya albumet och ja, jag känner inte lika starkt för den, men den är ändå intressant. En svartvit historia där Taylor utsätts för några slags vetenskapliga experiment. En överraskningseffekt har klippet där hon torkar av sitt ansikte med en handduk och visar sig ha hela ansiktet fullt av…, ja, vadå?

Sabrina Carpenter – ”Espresso” (Regi: Dave Myers)

Herregud vad man längtar till sommaren när man ser den här videon. Du kommer vilja hänga på stranden med Sabrina och hennes klick. Retrovibbar, en skön färgskala och underhållande finesser. Båt-turer, surfingbrädor och en bil fylld med vatten… samt en dust med lagens långa arm.

Lenny Krawitz – ”Human” (Regi: Joseph Kahn)

Lenny Krawitz har väckt uppmärksamhet med sin senaste video som skapats tillsammans med musikvideo-veteranen Joseph Kahn. En bonanza av stark energi, fart, fläkt och färgstarka karaktärer. Människorna i staden släpper sina telefoner och dras mot alltings mittpunkt – Lenny.