Veckans FYND: War San, CAYSA och CWOTAI

Då var det återigen dags för Veckans FYND och dessa tre tips blir årets sista innan juluppehållet.

War San

Nybrobaserade Kim Warsén aka War San – med ett förflutet i banden Ginferno och Los Cuantos – har rönt en hel del framgångar med sin ambientdoftande solomusik och nya singeln ”Float, Pt. 1” borde ge Warsén än fler lyssnare. Nämnda singel är 20 minuter rent guld.

CAYSA

Bakom artistnamnet CAYSA hittas Kajsa Pettersson och hennes tredje singel ”I Can’t Scream Out” är elektronisk alternativpop med mycket attityd. Ljudbilden präglas av pondus och framåtanda, där sången är allt annat än återhållsam. Imponerande!

CWOTAI

Tidigare i år släppte Malmöbaserade CWOTAI sin debutsingel ”Höghus” och i dagarna anlände EP:n From Mars to Venus. På skivan blandas engelska och svenska, och musiken pendlar mellan sång och rap. Upphovsmannen visar stor begåvning och låtarna känns både genomarbetade och uppriktiga. CWOTAI har stora möjligheter att nå riktigt långt.

Lyssna på vår playlist med FYND här.