PREMIÄR: Grapell – ”Moments”

Press

Sommaren lider mot sitt slut och Grapells nya singel ”Moments” känns som en passande låt att runda av nämnda årstid. Tonen är vemodig, känslosam och likt flertalet av duons övriga spår är musiken dränkt i ett behagligt lugn. Björn Arkös saxofon är pricken över i:et. Redan idag kan ni lyssna på låten först av alla på HYMN.

Duon berättar:

– ”Moments” har hängt med oss i kanske… sju år. Men har inte fått se dagens ljus förrän nu. Till slut hittade den hem på den här skivan. En stor bonus med att spela in den igen var att vi fick anlita Nils mammas gospelkör, Maria Magdalena Gospel. Denna låt var även ett av våra första samarbeten med saxofonisten Björn Arkö som sedan dess varit väldigt tongivande i Grapells sound. 

Kommande albumet The Answer släpps den 27 augusti .