TITTA: Cora Onori – ”Free Falling”

Foto: Moncef Henaien

Som en lågmäld käftsmäll levererar knock-out-kreatören Cora Onori från Malmö guld i musikvideoformat. Musiken går igenom olika landskap: trap, hiphop, boom bap etc. och avhandlar livets stora ämnen, som psykisk ohälsa till exempel. Hon uppmärksammades här på HYMN 2017 när hon släppte sin debut-EP Kobra och den 7 minuter långa videon till ”空気中の城 (Castles in the sky) / Stuck Home Syndrome”.

Nu är hon aktuell med en ny, satsig och välskapad musikvideo, ”Free Falling”. Videon är regisserad av artisten själv tillsammans med Moncef Henaien.

Cora har tidigare skapat musik på bland annat franska och svenska. 2018 fick låten ”Dream Girl” en grym video och den 8:e mars (kvinnodagen) förra året släppte hon en annan en fin musikvideo, med titeln ”Ma Soeur” (”min syster”) som hyllar systerskapet.

Med så här många utmärkande små guldkorn till musikstycken och musikvideor på rad förtjänar Cora Onori att uppmärksammas mer. Ta en titt in i Coras universum.