TITTA: Porter Robinson – ”Look At The Sky”

Pressbild

Porter Robinson möter sina inre spöken i videon till vad som enligt kritiker kan vara hans bästa låt någonsin. Porter Robinson har en ledsen indie-touch på sin dansvänliga house-musik som kommer från en period av tunga känslor som han nu bearbetat via musiken. ”Look At The Sky” handlar om att det finns hopp om framtiden och att man kan fortsätta vara kreativ, så länge man håller sig vid liv.

– Jag ville representera de saker som vi alla bidrar med till den här världen och hur de håller även efter det att vi är borta,” säger Porter om videon, som han kreativt regisserade tillsammans med Samuel Burgess-Johnson (The 1975, Tove Lo, The Japanese House).

I april kommer första albumet på sju år. Debuten hamnade på #1 på Billboard’s Top Dance/Electronic Albums när det släpptes 2014.

Titta på videon nedan: