Veckans FYND: wanda hbr, Sundet och Hana Oceans

wanda hbr. Foto: Tim Bohlin

Då var det återigen måndag och dags för Veckans FYND!

wanda hbr

Göteborgsbaserade wanda hbr låter poesi och drömska synthar flätas samman och aktuella singeln ”Fire”, som gästas av konstnären Loïc SKJ, är något av det snyggaste vi hört på länge. ”Fire” är ett strålande smakprov från wanda hbr:s kommande EP Moon of my Life.

Sundet

Sundet, baserade i byn Österbymo i Östergötland, är på väg att albumdebutera och med ett par singlar på nacken släpptes låten ”Tvåtusentolv” för någon vecka sen. Det rör sig om catchy och refrängstark indiepop på svenska – musik som har alla förutsättningar att nå utanför den egna hembygden där de redan är lokalkändisar.

Hana Oceans

Hanna Nilsson gör eterisk, Florence + the Machine-doftande pop under pseudonymen Hana Oceans. Här möter organiskt elektroniskt och i centrum står hela tiden Nilssons vackra sångröst. Singeln ”Animals!” är extremt mäktig och lovar väldigt gott inför den EP som sägs vara på väg.

Lyssna på vår playlist med FYND här.