Veckans FYND: Wrong Band, Ring snuten och Sketchy Lines

Wrong Band pressbild

Då var det dags för vårt format Veckans FYND att återuppstå efter ett långt och välförtjänt jullov.

Wrong Band

Vi kickstartar ordentligt med lite härlig punkrock som får den mest måndagströtta av vakna.Wrong Band träffades modernt nog på Tinder, är alldeles nybildade och släppte nyligen singeln ”Roadtrip” som svänger rejält.

Ring snuten

Vi vet egentligen inte speciellt mycket om Ring snuten mer än att de beskriver sig som ”skrivbords-indie från Fruängen” i sin bio på Facebook. Men nysläppta ”Början på slutet” är en av årets charmigaste svenska indiepopsinglar hittills. Briljant.

Sketchy Lines

Sketchy Lines är singer-songwritern and multiinstrumentalisten Fredrik Kjellmans soloprojekt. Nu är han aktuell med fina spåret ”Groundhog Day”, en akustisk låt med elektroniska inslag och Fredrik nämner själv att Phoebe Bridgers ”Gardens Song” varit en stor inspirationskälla.

Lyssna på vår spellista med FYND här.