Veckans FYND: HONA, Julia-Lotta och Elin Forkelid

HONA pressbild

Då var det måndag och återigen dags för Veckans FYND.

HONA

Londonbaserade svenska duon HONA imponerar stort med första singelsläppet ”Drop In The Ocean”, som har ett atmosfäriskt och melankoliskt elektroniskt sound men också en stark melodi.

Julia-Lotta

Om du letar efter ”nästa Veronica Maggio” så har du hittat rätt. Julia-Lottas singel ”10 000” bjuder både på popstjärne-aura och en förmåga att leverera hits. Kan det vara så att Julia-Lotta är svensk pops framtid? Vi tror det.

Elin Forkelid

Saxofonisten Elin Forkelid gör kanske inte den mest lättlyssnade musiken som finns, men hennes lekfulla frijazztolkningar av John Coltrane är definitivt värd din tid och uppmärksamhet. Sjuspårs-albumet Elin Forkelid Plays For Trane släpptes via Sail Cabin Records för ungefär en månad sen.

Lyssna på vår spellista med FYND här.