Veckans FYND: CNIDARIEL, Thandiwe och Isak Daun

CNIDARIEL pressbild

Det är måndag och återigen dags för Veckans FYND!

CNIDARIEL

CNIDARIEL lär vara något av det mest udda du hör den här veckan. Debutalbumet Köttets väg som kom nyligen är experimentell, surrealistisk pop med metal- och dansinfluenser. I fantasymiljö! Låter det spännande? Spoiler: IT IS!

Thandiwe

Thandiwe levererade åttiotalsdoftande ”Sanningen” förra månaden där hon blandar disco med trap och pop på ett väldigt medryckande sätt. Singeln är den första låten att släppas från hennes kommande andra EP.

Isak Daun

Stockholmsbaserade Isak Daun har lämnat sin socionomkarriär bakom sig för att satsa på musiken. Senaste singeln ”Windowless Nights” gör oss övertygade om att det var rätt väg att gå. Mycket begåvat och väldigt vackert.

Lyssna på vår spellista med FYND här.