Veckans FYND: Ingrid Malmén, Tempe In Man och Mango Rain

Ingrid Malmén. Foto: Elvira Glänte

Då var det måndag och återigen dags för Veckans FYND.

Ingrid Malmén

Stockholmsbaserade Ingrid Malmén har ett spännande uttryck som till mestadels håller sig i jazzfåran men som då och då slår över till pop. Singlarna ”Hopp” och ”Kan inte” är hämtade från Malméns kommande andra album Hjärtslag – missa inte.

Temple In Man

Stockholmsbaserade Temple In Man blåser liv i chillwave-genren och adderar sextio- och sjuttiotals-soul på låten ”Reminiscing” som släpptes i slutet av augusti på nya indielabeln Opening. Den tillhörande, mycket snygga, videon är gjord av Henric Claesson från This is Head. Missa inte heller senaste singeln ”Blue Skies”.

Mango Rain

Isak Frihammar aka Mango Rain är aktuell med singeln ”What Are We”. En EP är på väg och tillsammans med producenten och låtskrivaren Oskar Jennefors har Frihammar skapat en musikalisk värld som på många sätt för tankarna till Tame Impala. Riktigt härlig lyssning!

Lyssna på vår spellista med FYND här.