SALLYSWAG bjuder på Gothenburg Sally Session

Foto: Johanna Hedborg

Göteborgsbaserade musikkollektivet SALLYSWAGs unika sound har rötter i dancehall, R&B/hiphop, pop/jazz, afrobeat och svensk folkmusik. Just nu är bandet aktuella med singeln ”Klara oss” som de gjort i samarbete med André Roots.

SALLYSWAG har ett rykte om sig att vara ett färgsprakande liveband och därför tyckte HYMN det var extra kul när de hörde av sig och berättade om en live session de spelat in i replokalen:

– Gothenburg Sally Session spelades in i en replokal på Oceanen i Göteborg en varm junikväll. Vi har saknat att ses och spela tillsammans, vi saknar vår publik och att stå på scen. Nu bjuder vi på en nära och intim session med en mindre sättning då inte alla har möjlighet att ses i dessa tider. Vi spelar och snackar om nytt och gammalt, släppt och osläppt material och trots att vi saknade både bas, trummor och trumpet fick vi en fin stund som vi vill dela med oss av.

Kolla in videon nedan:

Denna gång består bandet av: Aurelia Dey – sång, Sanna Eriksson – sång, Erika Risinger – sång och fiol, Anna Malmström – klarinett/basklarinett, Paulina Moberg – trombon samt gästande Mathilda Fritzell på gitarr.