LYSSNA: Arre!Arre! – ”Ravenous Girl”

Arre!Arre! Foto: Milkdrop Studio

En hel Arre!Arre!-EP på temat ”sex” – det låter nästan för bra för att vara sant, men sant är det. I augusti får vi ta del av Heavy Breathing EP, som följer upp P3 Guld-prisade albumet Tell Me All About Them. Både den tidigare släppta singeln ”Me and My Fat Ass Friend” och nya släppet ”Ravenous Girl” vittnar om att vi har något riktigt fint att vänta oss.

– Samhället och media vill ofta påtvinga att kvinnors fullständiga existens och självbild ska bära eller brista beroende på hur kn*llbara de är enligt en extremt snäv norm. Vi har fått nog. Heavy Breathing är en hyllning till kvinnor som inte ber om ursäkt för sin sexualitet, sin kropp, sin livsstil eller sina åsikter. Vi vill föra fram kvinnors sexualitet ägd av kvinnor själva. Sexualiteten som innehåller celluliter, gapskratt, self-love och egen vilja! Genom musik räcker vi fingret till medias och samhällets felaktiga representation av oss. You do you. Literally – köp en sfp2 and make it rain.

Det är som vanligt ord och inga visor från vårt favorit-riotgrrrl-band. Nu är det bara att njuta av denna banger, om och om igen, och längta till EP-släppet den 14 augusti.

Lyssna på ”Ravenous Girl” nedan: