Veckans FYND: Chamoon, Su Andersson och Georg Marander

Chamoon

Det är måndag och återigen dags för Veckans FYND!

Chamoon

Stockholmsbaserade producenten och artisten Barbara Chamoun har rötter i Frankrike och Libanon. När hon gör musik kallar hon sig Chamoon. Tidigare den här månaden debuterade hon med eteriska ”home” som är inspirerad av Céline Sciammas fina film Portrait of a Lady on Fire. Magi är bara förnamnet.

Su Andersson

Su Andersson, singer/songwriter från Göteborg, slutade sitt dagjobb för ett år sedan, och bestämde sig för att skriva musik på heltid. Nu har hon släppt ifrån sig albumet Train Stories – en skiva som är skriven utifrån en tågresa genom 15 stater i USA. Ett ambitiöst projekt som bör tilltala de flesta med förkärlek för americana.

Georg Marander

Italodisco på finlandsvenska, kan det vara något? Vi är i alla fall helt klart fans av Georg Maranders (älskar det finurliga artistnamnet!) singel ”Begrava mig”. Georg Marander är Vasa-bon Axel Brinks artistalterego, och han inspirerades av italodiscoklassikern ”Welcome To Rimini” av Ric Fellini när han skrev denna låt. Missa inte heller singeln ”I slutändan”.

Lyssna på vår playlist med FYND här.