HYMN HIGHLIGHTS: 67

Dags att fira lördag genom att uppdatera spellistan HYMN HIGHLIGHTS!

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi bland annat lagt till mästerliga ”Heavy Balloon” från nya hyllade Fiona Apple-albumet, nya Chromatics-låten ”Teacher” – enligt uppgift hämtad från länge efterlängtade Dear Tommy-skivan – och nya singlar från svenska stjärnskotten No Suits In Miami, Paulina Palmgren och Ljung. Detta och mycket annat kan du lyssna på i listan nedan.