TITTA: Phoebe Bridgers – ”Kyoto”

Phoebe Bridgers nya singel, den andra låten att släppas från andra albumet Punisher (19 juni), kommer precis i rättan tid. För även om vi för tillfället inte kan förflytta oss så långt rent fysiskt, går det fortfarande jättebra att göra det genom att till exempel lyssna på musik.

Just den här låten tar med oss till Kyoto och skildrar Imposter Syndrome, eller bluffsyndromet som det heter på svenska. Alltså känslan av att du inte förtjänar den uppmärksamhet du får för dina prestationer. För en utomstående är det kanske lite svårt att tänka sig att även en så pass begåvad person som Phoebe Bridgers kan känna så, men låten är väldigt övertygande.

”Kyoto” är en fantastisk upptempolåt och perfekt singel. Den ger mig precis den frihetskänslan jag behövde få känna just nu.

Videon till låten skulle egentligen ha spelats in i Japan men det blev till att köra med green screen istället. Kolla in den nedan.