VIDEOPREMIÄR: I Am Karate – ”Good At First”

Marta Pettersson och Erika Ahlström är producenterna och låtskrivarna bakom electropopduon I Am Karate som efter ett par års hajp äntligen albumdebuterar i maj. Nya videon ”Good at First” bör vara rent godis (pun intended) för dig som annars uppskattar musik som till exempel Robyn, The Knife och Georgia. Catchigt och supersött.

I Am Karate berättar om vad låten handlar om:

– Början på en relation är alltid det finaste. Det är smekmånadsfasen när man spelar rollen som en bättre version av sig själv och allt är fantastiskt. Men från det ögonblick man träffas börjar en timer ticka ner, och när larmet går inser man att man måste visa sina mörkare sidor. För så är livet. Men de flesta av oss är inte villiga att visa våra riktiga färger vilket är så sorgligt och samtidigt intressant, hur kan människor vara så destruktiva? Särskilt när de har en chans att vara lyckliga. Det är som att priset för att vara sårbar är för högt att betala, så man förstör allt istället innan man blir skadad – något som kunde ha varit så bra.

Premiärtitta nedan: