Veckans FYND: Mount Borg, Soy Boy och Mary Mi

Mount Borg

Då var det måndag igen och dags för veckans FYND!

Mount Borg

Umeåsonen Karl Fjellborg är skolad pianist i både klassisk musik och jazz, men med projektet Mount Borg är det pop som gäller – musik inspirerad av såväl Oasis som Wild Nothing och Deportees. Låten ”Emancipated” ger en behaglig frihetskänsla.

Soy Boy

Adam Forsberg känns igen från nu splittrade Spice Boys. Med soloprojektet Soy Boy blandas garagesoundet upp med elektroniska och poppigare tongångar. Den första EP:n, genreöverskridande Snake Legs, släpptes i februari. Experimentellt och lekfullt detta.

Mary Mi

Mary Mi är en Örebrobaserad artist och producent med rötterna i indiepoppen. Även hon blandar in elektroniska element i senaste singeln ”Save Time” som passande nog handlar om att ”spara tid”. En dänga som ger mersmak.

Lyssna på vår playlist med FYND här.