PREMIÄR: Collie – ”I Don’t Care”

pressbild

Sveriges loserindie-pionjärer slår till när bandet Collie från Umeå släpper singeln ”I Don’t Care” den 10 mars. Redan idag kan man premiärlyssna på låten här på HYMN!

Ludvig Holmberg, som är trummis i bandet, berättar om låten och projektet Collie:

– Collie bildades 2015 i Umeå men har hittills gjort allt fel: vi har spelat live utan att släppa något och lyckats fucka upp alla chanser vi fått. Detta till trots består en desperat kärlek till musiken i våra förlorarhjärtan och vi har nu lyckats spela in flera låtar och långsamt byggt upp en liten publik.

 –  Vår första singel ”I Don’t Care” handlar om tatueringar på knän, om en förälskelse som aldrig fick bli och att behöva ta avsked på tågperronger. Den handlar om vad två veckor av försommar och hundra mil av saknad gör med en. Hur avlångt Sverige är, och hur det kan slita isär även det man så gärna vill hålla vid liv.

”I Don’t Care” är den första singeln som släpps från Collies debutalbum som har release senare i år.

Premiärlyssna: