Veckans FYND: Sokker, Daniel Örtegren Desai och Shuggie

Sokker

Det är måndag och återigen dags för Veckans FYND!

Sokker

Sokker har inte ens funnits i ett år, men har redan planer på ett debutalbum. De smakprov som i dagsläget finns på Spotify skvallrar om ett säreget sound där skevt skrammel och postrock på svenska är hörnstenarna.

Daniel Örtegren Desai

Alltid lika pigga skivbolaget Havtorn Records senaste fynd och nu även veckans FYND här på HYMN stavas Daniel Örtegren Desai. Saxofonistens skiva Memento Vivere är en svit i fem delar för jazzkvintett och stråkkvartett. Bedårande lyssning.

Shuggie

För den som gillar indierock utan krusiduller kan The Libertines-doftande Stockholmsbandet Shuggies nysläppta och självbetitlade ep säkert vara ett hett tips. Lyssna speciellt på debutsingeln “Like You Said It Was” .

Lyssna på vår playlist med FYND här.