Veckans FYND: Gamman, NORD och Josefine Landelius

Gamman

Då var det måndag igen och dags att presentera Veckans FYND!

Gamman

Malmöduon Gamman släppte sitt debutalbum Går med öppen mun i slutet av januari. Sångerskan Anna Petersson och kontrabasisten Christian Thulin Pfeifer levererar svängig, detaljrik och egensinnig elektropop på blekingska.

N O R D

Martin Grander och Tobias Björklund i N O R D debuterade med minialbumet N O R D 1 den 17 januari. En skiva som tagit sin form efter nio månaders brevväxling mellan de båda musikerna. Resultatet är hypnotisk electronica med mycket bas och arpeggios.

Josefine Landelius

Stockholmsbaserade Josefine Landelius fina och storslagna ballad ”Breathe” från debut-EP:n med samma namn golvar oss rejält. För fans av Adele, Sia och för all del Sarah Klang.

Lyssna på vår playlist med FYND här.