LYSSNA: Domus – ”Domus & Gomorrah”

Foto: Kim Wijk

”Domus & Gomorrah” heter nya singeln från postkraut-duon Domus, och beskrivs kanske mest klockrent som en höghastighets-action-mardröm. En dom över de ekonomiska strukturer och vidriga maktspel som pågår världen över. Men inte utan en strimma hopp, om att saker brukar kunna bli bättre efter att allt först har gått åt helvete. Låten speglar känslan av sorgsenhet, ilska och frustration. Men också kärleken till alla dom som faktiskt försöker.

Låten är inspelad live i studion och förutom bandet själva så medverkar även Jonatan Westh (Holy Ship, Blackstrap) på gitarr. ”Domus & Gomorrah” är den sista singeln från debutalbumet Lucid Dreaming, som släpps via Astronaut Recordings under våren.

Den 13 mars hålls en releasefest för albumdebuten på Under Bron i Stockholm, där bandet gör en livespelning tillsammans med Ljung.

Lyssna nedan: