Veckans FYND: Tracoma, Zandy och Skilda Världar

Tracoma

Då var det måndag och återigen dags för veckans FYND.

Tracoma

Kurt Cobain och Johnny Rotten fick ett kärleksbarn och resultatet stavas Tracoma. Det Stockholmsbaserade bandet har nu släppt sin debut-EP F*CK LIMBO som ytterligare broderar ut vardagsångesten vi fick ta del av i deras första låt “I Hate Meetings”.

Zandy

Zandy singeldebuterade med ”Ivanhoe” via norska etiketten Eget Selskap tidigare den här månaden. Det rör sig om en modern poplåt som hämtar influenser från såväl neosoul som elektronisk musik. Producerad av kollektivet !Regeringen som Zandy också är en del av.

Skilda Världar

Den som gillar ganska klassisk indie med postpunkiga inslag och texter på svenska bör kolla in Stockholmsbandet Skilda Världar som nyligen släppte sin andra ep Nya ceremonier. Vi håller tummarna för att bandnamnsvalet är baserat på kult-tv-serien med samma namn.

Lyssna på vår playlist med FYND här.