Redaktionens favoriter v.39

Emma Ruth Rundle. Foto: Wai Kei Fung

Det är fredag och dags för HYMN-redaktionen att samla veckans favoriter i en tipslista!

Emma Ruth Rundle – ”You Don’t Have To Cry” (video)

Emma Ruth Rundle är just nu ute på en Europaturné som tyvärr inte landar i Sverige den här gången. Men det finns all anledning att rikta blicken mot henne ändå. Ett av våra favoritspår från senaste albumet On Dark Horses – balladen ”You Don’t Have To Cry” – har nämligen fått en fantastiskt stark video.

WYLL – ”Better” (låt)

Malin Willén, tidigare utnämnd till Veckans FYND här på HYMN, har signat med bolaget Diamond Club Sweden och släppt en ny singel med sitt musikaliska alias WYLL. ”Better” är en storslagen popballad med mycket känsla. Missa inte!

Little Scream – ”Disco Ball” (låt)

Montreal-baserade Little Scream flirtar med country på nya svängiga singeln ”Disco Ball” – tredje smakprovet från kommande Speed Queen. En stark låt med hitpotential.

Young M.A – ”No Mercy (Intro)”

Idag släpper Young M.A sitt debutalbum Herstory In The Making och från denna skiva hämtas utmärkta öppningsspåret ”No Mercy (Intro)”.

Hannah Williams & The Affirmations – ”50 Foot Woman” (låt)

Hannah Williams är en av Englands bästa soulsångerskor och tillsammans med sitt brutalt svängiga band The Affirmations (tidigare The Tastemakers) har hon släppt två album som tillhör genrens verkliga toppnoteringar under det gångna decenniet. Nu är de tillbaka med den härliga upptempodängan ”50 Foot Woman” som försmak till albumet med samma namn som släpps 18 oktober. Inga konstigheter, bara förstklassig soul.