Veckans FYND: Agnes Hustler, Miki the Skykid och June Vide

Agnes Hustler

Det är måndag och återigen dags för HYMN att presentera 3 fynd.

Agnes Hustler

Agnes Hustler kallar sin nysläppta debut-EP Songs to a Nation för ”ett soundtrack till dagens Sverige”. Temat är det segregerade samhället och musiken skrevs i samband med att en av Agnes nära vänners syster blev utvisad 2016. Men det är inte bara textmässigt som det här är starkt, – Agnes har en fantastiskt fin soulröst som både imponerar och övertygar.

Miki the Skykid

Producenten Mikael Sarabi ep-debuterade den 24 maj som Miki the Skykid. Han har tidigare producerat artister som Parham, Näääk och Frej Larsson, men den här gången är det den egna musiken som är i fokus. Influenser från persisk musik i kombination med hiphop, neo-soul och elektro skapar ett musikaliskt möte mellan öst och väst. En mycket intressant debut som sticker ut.

June Vide

Stockholmsbaserade June Vide – bestående av Klara Malmer, Agnes Båth och Sally Otter Arosnius – släppte två singlar på samma dag den 22 maj.  ”Blue” och ”No Need” är två melankoliska drömpop-spår med storslagna synthar och ljuvliga sångmelodier. Vi vill höra mer och gärna snart!

Lyssna på vår playlist med FYND här.