HYMN HIGHLIGHTS: 49

Dags att fira lördag genom att uppdatera spellistan HYMN HIGHLIGHTS.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi bland annat uppdaterat med en ny hit från bedroompop-prinsessan girl in red, ett grymt spår från vrålcoola albumaktuella Lizzo och en av låtarna på Vampire Weekends nya album som gästas av Danielle från HAIM. Dessutom nytt från svenska stjärnskott som Sofia Härdig, Ljung, Vilma Flood, Pjay Parisi och MANX. Lyssna på detta och mycket annat nedan: