VIDEOPREMIÄR: H.B. Nielsen – ”Song for T”

H.B. Nielsen är idag mest känd som tatuerare och har en lång internationell karriär bakom sig med en stor skara fans som dagligen följer honom på sociala medier. Men nu är det musikbranschen som ska övertygas. Efter flytten från New York hem till Göteborg för ett år sedan började han nämligen spela in material till sin första platta. Och när man lyssnar på ”Song for T” – som släpptes som första singel tidigare den här månaden – är det svårt att tro att det är en debutant det handlar om. Det här är nämligen extremt bra.

– ”Song For T” är ett kärleksbrev och funderingar kring tidiga skeden i ett förhållande, säger Nielsen om låten.

Videon – som är inspelad av Mattias Vogel, i och utanför ett hus på Kärringön – har idag premiär via HYMN.

Ett jättetips till dig som gillar americana och folkpop.

Spana in videon nedan: