VIDEOPREMIÄR: Pulverstan – ”Bäng i din säng”

Västeråsbandet Pulverstan är en spännande indiekonstellation, vars debutsingel ”Bäng i din säng” kantas av trasiga popmelodier, personlig sång och en attityd som är både introvert och utåtagerande. Texten är vardaglig och ärlig, medan ljudbilden och atmosfären präglas av pondus och upproriskhet, vilket får en att vilja stå framför spegeln och leka kajalmålad popstjärna. Musiken blir aldrig stökigt punkig, men det finns en rakhet som påminner om nämnda genre.

Videon är producerad av gruppens sångare Marcus Johansson Holm och har premiär på HYMN i detta nu.

Marcus berättar:

– Jag kommer ihåg en vas som mina föräldrar hade när jag var liten. Den var så dyr att man inte vågade röra den. Jävlar, vad man hade respekt för den där vasen. Och den är lite som kärleken vi vill beskriva i ”Bäng i din säng” – outgrundligt vacker, men man håller sig på en armlängds avstånd eftersom man är livrädd att förstöra den.

”Bäng i din säng” ges ut via Stockholmsbaserade etiketten COMEDIA.