PREMIÄR: Jonas Schwartz – ”It’s No Fun Hurting Someone Who Means Nothing To You”

Stockholmsbaserade Jonas Schwartz – med ett förflutet i Göteborg – klär sin nya singel ”It’s No Fun Hurting Someone Who Means Nothing To You” i en melankolisk och elektronisk sommarskrud. Produktionen är mjuk och inbjudande, samtidigt präglas låten av att komma till punkt, där vackra minnen äts upp av nuet som saknar de positiva vibbar som gjorde att allt kändes perfekt en gång i tiden.

Låten är producerad av André Laos och kommer att finnas med på EP:n Lunes De Fiel.

Jonas berättar:

– Singeln var sista låten som skrevs till EP:n och sammanfattar väl min musikaliska gärning fram tills nu rätt bra. Bitterljuvt, filmiskt och megamelodiöst, sammanbakat med en ickefungerande relation som fond.

”It’s No Fun Hurting Someone Who Means Nothing To You” släpps via Adore Music.