TÄVLING: Vinn biljetter till Janice och Eliza på Stockholm Soul

För andra året i rad presenterar Kulturhuset Stadsteatern musikfestivalen Stockholm Soul. Den här gången håller man till på Nalen och presenterar spännande debutanter, svenska soulstjärnor och internationella r’n’b-artister under fem dagar i april. Bland de bokade artisterna trängs bla amerikanska hiphopakten Oddisee med danska stjärnskottet Iris Gold och Sveriges funk- och soulkung Kaah.

En av de mest spännande programpunkterna äger dock rum på söndagen den 28 april när Nalen får besök av brittiska Eliza som är albumaktuell med A Real Romantic där hon kombinerar rökig r’n’b med jazziga beats. Dessutom är allas vår favorit Janice bokad för en spelning denna kväll. Antar att denna soulqueen inte behöver någon närmre presentation?

En dubbel som känns som det perfekta söndagsnöjet och därför är vi glada för att kunna meddela att HYMN lottar ut ett antal biljetter till denna kväll.

Är du sugen på att gå på denna spelning och dessutom bjuda med en vän? Tävla genom att svara på frågan nedan och skicka svaret till chefred@hymn.se senast fredagen den 12 april kl 10.00. Märk ämnesraden med ”Stockholm Soul”.

Förra året släppte Janice sitt debutalbum – vad heter skivan?