PREMIÄR: Delsbo Beach Club – ”Another Day”

Rama Lama Records fortsätter att servera landets bästa indie. Nu är det dags för Stockholmsbaserade Delsbo Beach Club att släppa nytt, bara ett par månader efter det att debut-EP:n Four tracks & a burger såg dagens ljus.

Och man kör vidare på burgare-temat, i vår kommer bandets andra EP A burger in Åkersberga och de båda skivorna släpps på samlad vinyl den 26 april.

Första singeln därifrån heter ”Another Day” och precis som på tidigare släpps handlar det om musik som rör sig mellan lo-fi-pop och surfig rock.

– Låten i sig handlar ganska kort och konkret om känslan efter att du har gjort slut med någon du bryr dig om. Någon du fortfarande vill höra av fastän du vet att det är omöjligt. Du vet den där gången när du sitter med messenger-appen öppen i din smartphone och funderar på att höra av dig för du vill veta vad som händer i den personens liv samtidigt som du verkligen inte vill veta heller. Känslan av att du borde vara glad för att det blev som det blev och att du borde gå vidare med dig själv och ditt liv, berättar Erik Björklund i bandet.

Premiärlyssna på ”Another Day” här och nu!

Foto: Oliver Murley