PREMIÄR: Pjay Parisi – ”Flingor”

Det har gått två år sedan vi senast hörde något från r&b-stjärnskottet Pjay Parisi, förutom ett inhopp i Organismens singel ”Äre Sant” i julas. Men i slutet av mars (29/3) är det äntligen dags för släpp av ep:n Vasa. Därifrån är singeln ”Flingor” hämtad, en låt som släpps officiellt imorgon via skivbolaget Something Beautiful, men som redan idag har premiär via HYMN.

– ”Flingor” kom till mig vid en busshållplats i Vasastan. När snöflingorna föll tungt. När du värmde min hand. Som du gjort förut, med någon annans. Det var då du också var någon annan. Innan du hittade mig. Innan jag hittade dig. Samma flingor såg oss då. Med några andra. Samma flingor ser oss nu. Tillsammans. Och när åren går kommer samma flingor falla, när vi håller en hand, så som vi en gång höll varandras, säger Pjay om nya singlen som idag har premiär via HYMN.

Lyssna nedan: