PREMIÄR: Telos Vision – ”Temple”

Under 2019 är det dags för Teodor Boogh aka Telos Vision att albumdebutera och idag är det premiär för den tredje singeln från kommande plattan.

– Det finns så mycket, kanske mer idag än någonsin, som kan få en att tveka på om det man har och är räcker. Framgång, att aldrig bli nöjd, att alltid sträva efter mer verkar ses som någon slags väg till lycka. ”Temple” är ett samtal med mig själv om att ge mindre tid åt alla skitsaker som förväntas av mig och ge mer tid åt det som jag tycker är meningsfullt. Jag gillar inte sociala medier och det finns inget som urholkar det jag tycker är meningsfullt så mycket som att “tänka karriär”. Jag dras på olika sätt till sådana saker men de gör mig inte det minsta lycklig, de gör bara skada, säger Teodor och fortsätter:

– Mitt “tempel” är musik, kärlek och inre balans. Sånt försöker jag bygga min musik på och “Temple” är inget undantag. Sett till musiken så är allt lite större än det jag släppt förut. Större trummor och mer fuzz på gitarrerna är från idéer som jag lånat, eller kanske snott, från olika nutida favoritband.

Och ”favoritbanden/artisterna” heter i det här fallet George Harrison, Daniel Romano, Jonathan Wilson och The War On Drugs.

Premiärlyssna nedan: