Veckans FYND: ivy, La Manie och Emanuel Tägil

ivy. Foto: Ebba Dolores Östberg

Det är måndag och det betyder att HYMN presenterar tre fynd att hålla ögon och öron på.

ivy

Stockholmsbaserade ivy (Annika Nalin från HOLY) debuterade i slutet av oktober med singeln ”Star”, ett stycke snygg drömpop fylld av atmosfäriska synthar.

La Manie

Lovisa Fredriksson har tidigare spelat i band som Disco Volante och Black Feet. Hennes nya soloprojekt La Manie släppte sin debutsingel ”Left of Me” i början av november, en punkig rocklåt fylld med energi.

Emanuel Tägil

Dals Långed-baserade Emanuel Tägil släppte nyligen singeln ”Never Let Us Go” och det är en fängslade och berättande poplåt som bjuder in lyssnaren till en värld som saknar tydliga referenser. Det går att spåra musiken bakåt i pophistorien, men samtidigt är anslaget starkt bundet till upphovsmannen. Den särpräglade rösten är en av anledningarna.

Lyssna på vår playlist med FYND här.