Veckans FYND: Estrid Nyman, SakerSatanGör och Lou Almgren

Estrid Nyman

Det är måndag och det betyder att HYMN presenterar tre fynd att hålla ögon och öron på.

Estrid Nyman

Electroproducenten, sångerskan och artisten Estrid Nyman släppte sin första singel ”Drive” i september. En låt som kombinerar elektroniska beats med akustiska instrument. En debutskiva är på G och det ser vi verkligen fram emot. ”Drive” skulle kunna vara soundtracket till den fantastiska filmen med samma namn. Ryan Gosling skulle säkert gilla detta lika mycket som vi gör.

SakerSatanGör

SakerSatanGör är en garagerocktrio vars medlemmar bor i Stockholm, Göteborg och Malmö och har därför lite svårt att få ihop reptider. Men detta är verkligen inget som märks. Den självbetitlade ep:n, inspelad i legendariska Tambourine Studios, består av fyra grymma spår med klockrena låttitlar såsom ”Köpa vin” och ”Fultjack”.

Lou Almgren

Singer/songwritern Lou Almgren producerar sin musik på egen hand i en liten hemmastudio i skogen någonstans i Västra Götaland. Nu är hon aktuell med sin andra singel ”Keep Me Alive”. Både den och tidigare släppta ”Demons” är lovande låtar – och Lou har en väldigt fin ton i sin röst.

Lyssna på vår playlist med FYND här.