VIDEOPREMIÄR: Many Voices Speak – ”Tank Town” (Live)

Matilda Mårds drömpopprojekt Many Voices Speak släppte i slutet av augusti ett ljuvligt debutalbum – Tank Townoch idag är det premiär för en livevideo där titelspåret framförs på ett mer avskalat sätt.

– Livevideon är inspelad i samma miljö som albumet spelats in och producerats i. Flera låtar på skivan har också skrivits i det här huset på samma piano som jag spelar på i videon. Det faktum att vi tagit titelspåret ”Tank Town” tillbaka till hur den lät från första början, då den var piano-baserad, gör känslan av att cirkeln sluts desto starkare för mig, berättar Matilda.

Medverkande i videon är Petter Nygårdh, som bland annat producerat albumet, och Petter Winnberg, som också hörs på flera av låtarna på Tank Town.

Foto: Olof Grind

Under oktober kan man se Many Voices Speak live på följande ställen i Norden:

5/10 – Stockholm – Nalen (med Popsicle)
9/10 – Stockholm – Obaren
13/10 – Köpenhamn – VEGA
14/10 – Malmö – Grand Öl & Mat