VIDEOPREMIÄR: Cecilia Nordlund och Fullmånen Från Helvetet – ”Frukt & Barn”

Foto: Erika Larsson

Cecilia Nordlund (Souls, Monkeystrikes osv) och hennes bandkamrater i Fullmånen Från HelvetetLotta Wenglén, Åsa Gjerstad och Julia Giertz – är på gång med ett fullängdsalbum. Den 28 november är det release för Åska & Blod samt släppspelning på Victoriateatern i Malmö. Men redan nu är ett första smakprov här.

Det känns viktigt att nå ut med ”Frukt & Barn” före valet. Med låten och musikvideon vill vi i Fullmånen Från Helvetet påminna om vilken framtid vi väljer att ge våra barn. Påminna om vad som är det viktigaste i livet. Ren luft. En bra miljö. Jämlikhet. Frihet åt alla. Att låta kärleken gå före allt. RÖSTA MED KÄRLEK., säger Cecilia Nordlund om låten.

Cecilia har också, med assistans av Moa Sandblad, filmat och klippt en tillhörande video. Världspremiär på HYMN!

Spana in videon nedan: