PREMIÄR: Bonander – Witches Brew Remixes

Bonanders feministiska och starka debut-EP It’s A Girl präglas av en Kate Bush-liknande atmosfär och i sin helhet färgas musiken av ett drömlikt och suggestivt tonläge. Produktionen är varierad, låtarna griper tag och det märks att Bonander har lagt ner mycket tid på att fånga den rätta känslan. Nu har singlarna ”Quit Everything And Become A Princess” och ”The Oracle” remixats och fått nytt liv av O/RIOH, Lizette Lizette och Raindear. Lyssna ovan!

Bonander säger:

– Jag känner mig hedrad att dessa artister och producenter vill hugga in med sin kreativitet och skapa nya verk utifrån min musik och att jag kan släppa resultatet. Spåren har fått en ny känsla; det finns mer råhet, mer klubb, mer dans, mer utrymme och mer oupptäckta känslor som dessa låtar aldrig skulle haft annars.