VIDEOPREMIÄR: Sam Florian – ”Morning Lights”

Hybris-sajnade Karlstadsonen Sam Florian fortsätter att imponera med sin luftigt elektroniska sovrumspop. Idag släpps tredje singeln – självbiografiska ”Morning Lights”.

– ”Morning Lights” handlar om när jag bodde hos min farsa under tonåren och om hans dåvarande alkoholmissbruk och bipolaritet. Den handlar om en förvirrad tonåring som försöker att ta hand om en sjuk förälder och samtidigt växa upp. Den handlar även om att ta sig ur just denna situation, och en av sakerna som hjälpte mig med det var att åka skateboard. Jag har skejtat i femton år ungefär, det har alltid varit en bra syssla för mig för att koppla bort, berättar han om låten.

Det här är ännu en utmärkt pop-pärla som höjer förväntningarna inför det debutalbum som Sam just nu jobbar med. HYMN står för premiären av den ursnygga videon som givetvis har ett skate-tema.

Spana in videon nedan: