LYSSNA: Ice Bunny – ”Sweetheart”

Idag släpps ”Sweetheart” – första singeln från soon-to-be alternativa popdivan Ice Bunny. Vi har kunnat följa (och fascineras) av den gåtfulla Sverigebaserade artistens klädsamt dekadenta estetik och fantasifulla Instagram-konto. Och med ”Sweetheart” faller äntligen bitarna på plats.

Ice Bunny beskriver själv musiken som ”aggressive electro pop, where the soundscape turns into a vengeful video game”. Det är mörkt, dekadent och hämndlystet men förförande catchy på samma gång. Så här säger hon själv om låten:

”I’m a woman in a man­dominated world and therefore I am seen as subordinate. But in this song and in the character of Ice Bunny I take advantage of this and play with switching power positions”.

Inom närmsta tiden väntas videor och en fullängdare och så kommer vi att få hela historien om Ice Bunny och den fiktiva verklighet hon befinner sig i. Det här är en artist vi ser fram emot att höra och se mer av.

Lyssna nedan: