VIDEOPREMIÄR: Anaugh Conda – ”No Boner”

Anaugh Conda släppte åtta EP:s och två covers-skivor på tre år. Sedan tog bandet en paus. Pausen blev åtta år lång och nu är de tillbaka med EP:n At Last. En skiva som är lite hårdare och snabbare än tidigare. Missa inte bandet på Storsjöyran i hemstaden Östersund, lördagen den 28 juli.

HYMN premiärvisar idag videon ”No Boner”.

Sångerskan Anna skriver:

– ”No Boner” handlar till exempel om snubbarna i baren eller fikarummet som verkar tro att åsiktsfrihet är ett tvång, den som skriker högst har rätt oavsett om personen är insatt i frågan eller ej. Det är snubbarna som först använder sin så kallade retorik till att vilja ligga med tjejer, sen när de får ett ’nej tack’ vänder och kallar samma tjej för diverse öknamn. Som helt enkelt inte kan hantera att deras åsikt inte längre räknas.

Foto: Anaugh Conda
Klippt av: Ron Haven