VIDEOPREMIÄR: NAAH – ”Sippin (Sky Version)”

I slutet av mars släppte Stockholmsbaserade NAAH originalversionen av grooviga poplåten ”Sippin”. Nu kommer remixen som ger spåret ett mer avskalat men samtidigt lite experimentellt uttryck.

NAAH berättar:

– Sky-versionen av ”Sippin” föddes i Falkenberg i vintras då jag och Carl (C. Gold) var nere i hans sommarstuga för att skriva nytt material. Vi hade en ny vocoderplug som vi började jamma med och resultatet blev en ny version av ”Sippin”. Vi kände båda två att vi ville få ut den eftersom den ger ett nytt perspektiv till originalversionen.

Remixen har också fått en video som idag har premiär här på HYMN.

– Jag hade länge haft en vision om en video som utspelar sig i himlen, sittandes på en gunga bland moln – och jag kunde se bilden framför mig i huvudet till låten. Jag tog idén till Harald Goldkuhl som hjälpte till att förverkliga det hela. Jag tycker det kan vara en utmaning att skapa något som i ens huvud är väldigt tydligt, men denna gång fick vi verkligen till det. Ska bli så kul att nu släppa den! säger NAAH.