PREMIÄR: Frida Selander feat. Anna Levander – ”Din frekvens”

Frida Selander släpper ett nytt album med svenska texter den 6 april. När du går på känsla är du alltid i tid är en skiva som hämtar inspiration från såväl Jeff Buckley som Nina Simone. Andra smakprovet heter ”Din frekvens” och gästas av Anna Levander från Dolce. Ett mästerligt möte mellan två ljuvliga röster.

– Jag bjöd in Anna Levander eftersom när hon sjunger så vibrerar min bröstkorg. Jag älskar hennes starka och samtidigt sköra uttryck. Jag var nyfiken på vad som skulle uppstå när våra röster förenades. Den här låten är en översättning av en elva år gammal låt jag skrivit, ”Be the Song”, som finns på skivan My Dance. Det handlar om att bli ett ackord med en annan människa. Du har en ton inom dig, du träffar någon med en annan ton, och de passar så bra att det uppstår en tredje ton, berättar Frida.

Premiär här och nu!