HYMN HIGHLIGHTS: 24

Dags att fira lördag genom att uppdatera spellistan HYMN HIGHLIGHTS.

Här samlar vi de allra bästa nya låtarna i en och samma Spotifylista. Inga begränsningar vad gäller genrer och internationella storstjärnor trängs med mindre svenska akter. Ledorden är: ”bara bra nya låtar”. Listan uppdateras varannan vecka, så se till att följa den så att du inte missar nån grym låt. Låtarna finns kvar på listan i två perioder (sammanlagt fyra veckor alltså) innan de byts ut mot nya bidrag.

Den här gången har vi bland annat lagt till nya spår av gamla favoriter som Dinosaur Jr., Neko Case, Yo La Tengo och Little Dragon, men listan rymmer som vanligt även en massa godis från svenska stjärnskott, exempelvis La Lusid, Kluster, Sofia Mono och Canary Islands. Detta och mycket annat kan du lyssna på nedan: