PREMIÄR: Anna & The Sea – ”Lake Como”

Foto: Carl Von Arbin

Italienska Comosjön ligger i en sublim omgivning och bör absolut hamna på listan över jordens vackraste platser. Anna & The Seas debutlåt ”Lake Como” fångar detta ljuvliga – trots att Anna Lindström själv ännu inte besökt Como. Hon förklarar:

– ”Lake Como” beskriver en utopi, en tillflyktsort som inte finns. Den handlar om att ta sig igenom mörka livskriser och att önska att jag hade gjort saker annorlunda och tagit för mig mer i livet. Den handlar om den hårda insikten att aldrig veta hur det kunde ha blivit om jag hade agerat annorlunda eller valt en annan riktning.

Produktionen är storslagen – rytmisk, detaljrik och drömskt svepande på samma gång. En nästintill perfekt poplåt!

Debut-EP:n Söräng släpps under våren, och vid inspelningen tog Anna hjälp av musiker som Peter Morén (Peter Bjorn and John), Ola Hultgren (Ane Brun, Veronica Maggio), Nils Berg (Håkan Hellström), Fredrik Hermansson (Ane Brun, Lustans Lakejer) och Hanna Ekström samt Anna Dager (Sthlm Strings).

Premiärlyssna på ”Lake Como” nedan: