VIDEOPREMIÄR: Tilde Hjelm & The Desert Orchids – ”We Got All Night”

Göteborgsbaserade Tilde Hjelm har varit inblandad i ett flertal musikaliska sammanhang, men Tilde Hjelm & The Desert Orchids är ändå början på något nytt, det är nämligen starten på solokarriären.

Debutvideon ”We Got All Night” – inspelad i London – präglas av vänskap och kärlek, vilket överensstämmer med låtens varma framtoning. Ljudbilden är återhållsam och speglar på så sätt förstasingeln ”High & Low”, som satte tonen för detta intressanta projekt. Inramningen påminner om en stilla kvällspromenad, där tankarna tillåts att sväva fritt.

En EP är på ingång och med tanke på nämnda smakprov finns det mycket att se fram emot. 2018 kan mycket väl bli Tilde Hjelms år. Redan den 31 januari spelar Tilde på ceremonin för Manifests musikvideopris.