VIDEOPREMIÄR: Norma – ”S.A.D.”

Nånstans mellan Spaceman 3 och The War on Drugs hittar vi Norma som tio år efter sin debut-ep nu är på gång med sin tredje fullängdare. En skiva som är inspelad i de värmländska skogarna och som beskrivs som bandets mest organiska hittills.

Singeln ”S.A.D” från kommande plattan handlar om Neil som är en figur som framförallt dyker upp under den mörkaste årstiden.

– Vi har nog alla våra personliga djävlar som följer med oss vare sig vi vill eller inte, och på något sätt får man försöka lära sig leva med dem. Det kan vara ganska jobbigt att få ett vardagsliv att gå ihop som det är och det blir inte lättare att diskutera ekonomi, logistik eller mat när Neil kryper längs ryggraden och säger att han ska skjuta en i benet, säger bandet.

I videon till ”S.A.D.” för vi följa Neil i hans olika världar och även med till förskolan där han fått ett jobb som underhållare. Han färdas genom landsbygden med sin specialbyggda bil, åker till förskolan och försvinner vidare in i sin drömvärld där han svävar bland planeter, fiskar och laserljus.

En fantastisk skapelse som i dag har världspremiär på HYMN. Kolla in den ovan!