PREMIÄR: WLDRNS – ”Sthlm South, March 10”

För två och ett halvt år sedan släppte Stockholmsbaserade jämtlänningarna i Wilderness EP:n The World Is Not Ours. Nu är de tillbaka under namnet WLDRNS och med ett delvis nytt sound. En försiktig flirt med Manchester blandas upp med ljuvliga Ibiza-vibbar. Nya singeln ”Sthlm South, March 10” släpps på fredag men redan idag är det förhandslyssning på HYMN.

– Det är en låt om plötsliga händelser som drar dig tillbaka till en känsla av verklighet, när saker för en kort stund verkar tydliga igen. Men samtidigt som den känslan slår dig, försvinner den. Sångtiteln refererar till en sån situation, en våldsam händelse på pendeltågsstationen Stockholm Södra, säger WLDRNS.

Efter släppet är det turné i Thailand och Indonesien som gäller, men innan dess är det dags för releasefest på Cantina Real. Missa inte om du är i Stockholm på lördag!

Premiär nedan: