Nyfiken på: Marcus Norberg

Marcus_Norberg_BW

Nyfiken på är Malmö stadsbiblioteks samtalsserie med musiker och artister, om deras textförfattande och om textförfattande i allmänhet. Ett unikt tillfälle att få en inblick i Malmömusikers världar och ett gyllene tillfälle att få inspiration till sitt eget skrivande. Samtalsledare under hösten är HYMNs Ola Elleström.

Fjärde omgången anordnades den 26 oktober och då var Marcus Norberg gäst. Marcus känns igen från Malmöbanden YAST, Toi let, Nightmen och Marcus Norberg & The Disappointments.

Dessutom var två elever från Rytmus musikgymnasium med och pratade om textförfattande och låtskrivande. Lyssna på hela samtalet nedan:

Sista omgången av Nyfiken på går av stapeln nu på torsdag den 9 november. Platsen är KRUT på Malmö stadsbiblioteket och klockslaget är 19.00. Shoegazetrion Echo Ladies gästar och den här gången är ingen mindre än Nina Persson från The Cardigans, A Camp och Medborgarbandet samtalsledare. Missa inte!