Magic Potion fortsätter på inslagen linje

Sommaren 2016 släppte Magic Potion sitt debutalbum Pink Gum och nu är Stockholmsbandet äntligen tillbaka. Singeln ”Rest Yr Skull” är det första smakprover från slackerynglingarnas kommande album och musikaliskt har de inte rört sig många millimeter – det handlar fortfarande om gitarrdriven lo-fi-pop med sockersöta melodier. Det finns ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept.

Produktionen är skönt avslappnad och kan beskrivas som symfonirockens antites. ”Rest Yr Skull” får en att vilja dricka citronlemonad i skuggan, befriad från måsten och uppstressande vardagsaktiviteter.

Låten släpps som splitsingel tillsammans med Boys den 20 oktober (ges ut på PNKSLM Recordings).

16-23 september gör bandet Europa tillsammans med amerikanska Chastity Belt.